NEW IN: Leather jacket

Jeg har det godt! -Selv på en mandag..

Photobucket
Photobucket
Photobucket
-Billeder fra en hæsblæsende weekend!
Lige nu sidder jeg og spiser nachos i selskab med Tara. Vi fik tidligt fri da sidste time var aflyst, og besluttede hurtigt at vi skulle hjem til mig og spise os klamme og tykke i nachos.. ååh det er lykke!

7 COMMENTS

 • Sarah sabir

  Hei Caroline. Jeg har bare et spørgsmål: hvorfor laver du næsten altid sådan nogle underlige/anderledes grimasser i stedet for et sødt smil eller noget lignende? Det er mere fordi at det får dig til at jeg eynes (og det synes mine veninder åbentbart også) at du får dig selv fremstillet så nydeligt godt og grundigt som en dulle..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Vang

   Hej dig.
   Det er egentlig et meget godt spørgsmål, men det er bare en ting mig og et par andre veninder, altid gør på billeder når vi er ude, nogengange får den hele amen, så arto-pistolerne også får en tur. Mest af alt ment som en åndsvag joke. Så ja, derfor! :)

   -Jeg dog svært ved at se, at det skulle få mig selv fremstillet som en dulle, fordi jeg skærer en grimase, og synes at det er sjovere end et dumt “sig-appelsin-smil-billed”.
   -Men sådan er vi jo så forskellige :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah sabir

   Ja vi er forskellige.. Men hvis jeg ikke vidste din årsag til dine grimasser, kunne folk stadig godt opfatte det anderledes end den egentlige joke det nu er.

   P.s. At smile på billeder er ikke dumt :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Vang

   Det ved jeg godt, men så er det jo også fint at du spørger ind til det ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej,
  Det ser ud til, at du har haft dig en god og festlig weekend. Din ring er ret sej. Hvor er den fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ak

  Hvor har du købt den læder jakke du har på? evt link :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Vang

   Jakken er købt i en butik, så har ikke et link, men den er fra mærket Kaffe, så mon ikke du kan finde den på en webshop? :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN: Leather jacket