Adriana Lima

We are the business men

IMG_0005

Nej, vi er sgu ikke for sjov!
Har haft en hyyyylende morsom dag idag, bogstavlig talt. I hvert fald efter skole. Der tog Tara og jeg nemlig hjem til mig, for at få lavet vores fremlæggelse klar til i morgen, i engelsk.
Egentlig er det meningen at man, foran klassen, skulle spille et skuespil, som 2 forretningsmænd – Den ene af os fra Danmark og den anden fra England.
Tara og jeg valgte dog at tage skridtet videre og optage en film, hvor vi faktisk lignede forretningsmænd (eller noget).
Nu glæder jeg mig helt til at fremlægge det i morgen! 
Sidst Tara og jeg fremlagde på denne her måde var vidst i 8 klasse, hvor vi havde et lille projekt om vulkaner. Det var nok noget af det mest useriøse jeg har været med til, men vores lærer var hel vild af begejstring og spurgte endda om hun ikke måtte få en kopi som undervisnings materiale! Haha. Håber på en engelsklærer, i morgen, der bare er halvt så tilfreds.. Det er da i hvert fald anderledes og kreativt……
Huuuugs.

4 COMMENTS

 • elsker virkelig din blog :) mariewhooo.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Tak :-D.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih du er nu så sød at se på Caroline. Og det er sådan en hyggelig blog du har :) Til den forrige kommentar kan jeg anbefale fashionology.nl

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Kender du en hjemmeside, hvor man kan købe et armbånd, der skal sidde længere oppe på armen?<3 Underligt jeg skriver det her, men kan ikke skrive en besked til dig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adriana Lima