Updateeee

How To Love

Lil Wayne, er egentlig en kunstner jeg aldrig rigtig har hørt så meget. Da jeg normalt slet ikke hører den genre musik. Sangen her “How To Love”, synes jeg nu alligevel er ret fin, og jeg blev især overrasket da jeg så musikvideoen. Den gjorde jo bare det hele meget bedre..
Jeg synes det er fedt, den måde videoen viser, hvordan ét liv kan gå to vidt forskellige veje.
Den er i hvert fald et kig værd.

Jeg selv er lige nu landet i min seng, gæsterne er taget hjem og jeg hygger mig her med blogs, fb og dejligt musik i ørene.
I morgen står dagen dog på lektier, lektier, lektier, men det gider jeg egentlig slet ikke bruge min aften på at tænke på.
Det er jo først i morgeeeen….

Hugs.

5 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Updateeee