Friday night!

Arbejde og mere arbejde.

Er lige kommet hjem fra arbejde.. Nu venter mit, godt og grundige roddet værelse og mit lille ‘walk in closet’ på en oprydning, og den oprydning skal komme fra mig :o
Ud over det skal jeg også støvsuge og tørre støv af på i næsten hele under etagen – Jeg har det altså hårdt :D
Glæder mig til at spille sæsonens første håndbold kamp i morgen! I år spiller vi i anden division, og vores træner regner stærkt med at vi skal op og spille første division, altså den bedste række, næste sæson.. Det tvivler jeg nu lidt på d:
Men hvis vi holder samme statistik som sidste år hvor vi vandt hele vores række (Elite B) og vandt grænsecup, så skal det nok alt sammen gå! Vi har faktisk ikke tabt en kamp siden jul.. blær’, blær’, blær’! :D  

Os, sidste sæson da vi blev fynsmestre (:
Fra venstre mod højre, øverst: Julie, Emma, Nanna, Mig, Maja, Camila
Fra venstre mod højre, nederst: Isabel, Sofie, Alberte, Anne-Sofie.


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Friday night!